Vlap baalt: ''Dat is teleurstellend en klote, ik had dat wel kunnen brengen''

( 5 reacties)
Vlap baalt: ''Dat is teleurstellend en klote, ik had dat wel kunnen brengen''

Jong Oranje lijkt het EK te kunnen vergeten na een gelijkspel tegen Jong Engeland (0-0) en een nederlaag tegen Jong Schotland (1-2). Michel Vlap bekeek die laatste wedstrijd vanaf de tribune.

"Ik zat niet bij de selectie. Dat is teleurstellend en klote", zegt de middenvelder tegenover SC Heerenveen TV. "Ik denk dat ze eerlijk gezegd wat energie misten. Dat had ik wel kunnen brengen. Ik vond ons echt heel slecht spelen. Tegen Engeland was het goed, maar tegen Schotland misten we energie, het vuurtje en de scherpte."

Vlap vond het wel mooi dat hij tot de selectie van Jong Oranje behoorde. "Het is een eer. Hoeveel jongens uit het hoge noorden kunnen zeggen dat ze bij Jong Oranje spelen? Daar mag ik heel trots op zijn. Ik mag blij zijn dat ik met de beste jongens van mijn leeftijdscategorie loop te voetballen. Dat is voor mijn ontwikkeling heel goed. Alleen wil je ook onderdeel zijn van het team, dat ben je minder als je op de tribune zit", aldus de middenvelder.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 15 Sep 2018 om 14:27
  Hoe is het nu mogelijk dat je met dit Jong Oranje je niet door de kwalificaties komt?Een simpel antwoord: de coach van dit team het is toch ongelofelijk dat de KNVB bij Erwin van der Looy uit komt.deze man heeft nog niks gepresenteerd bij de clubs waar hij trainer is geweest.totaal geen internationale ervaring en die moet het team leiden? Weer een fout van de KNVB je moet toch wel met een betere trainer kunnen komen dan deze man toch?
 • 14 Sep 2018 om 16:05
  We horen wel wat JOR uit de hoge hoed tovert. Als er maar drie punten over de streep getrokken worden door het team. GO FOR IT
 • 14 Sep 2018 om 14:48
  • Quote van 14 Sep 2018 om 14:11
   Dat doet hij ook.
  Denk op de bank ?
 • 14 Sep 2018 om 14:11
  • Quote van 14 Sep 2018 om 13:10
   Breng die energie maar bii Heerenveen
  Dat doet hij ook.
 • 14 Sep 2018 om 13:10
  Breng die energie maar bii Heerenveen
dinsdag 23 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›