''Het zijn allemaal Heraclieden, maar aankomend weekend zijn ze voor mij''

( 0 reacties)
''Het zijn allemaal Heraclieden, maar aankomend weekend zijn ze voor mij''

SC Heerenveen neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Heracles Almelo. Voor Ben Rienstra is het duel met Heracles Almelo speciaal, want hij heeft een verleden in Twente.

"Ik heb daar mijn debuut in de Eredivisie gemaakt en vier jaar gespeeld", vertelt de middenvelder. "Ik heb goede tijden gehad, mijn vrouw leren kennen, dus dat is wel speciaal. Ik ken er veel mensen, want mijn schoonfamilie woont er. Het zijn allemaal Heraclieden, maar aankomend weekend zijn ze voor mij."

Heracles Almelo won de laatste wedstrijd van AZ, maar verloor eerder dit seizoen met 5-0 bij Willem II. "Het is een beetje wisselvallig", weet Rienstra. "Het ene moet denk ik: ah, een goede ploeg. Maar op een ander moment schrik je er een beetje van. Ik weet niet echt wat we kunnen verwachten. Ik vind Peterson en Kuwas de blikvangers en voor de rest is het een degelijk team."

SC Heerenveen kent zelf ook een wisselvallige start en wil nu de lijn omhoog vinden. "We hebben twee keer met 1-0 voor gestaan en het toch weggegeven", reageert Rienstra tegenover SC Heerenveen TV. "Tegen Vitesse was het terecht, maar tegen VVV hadden we het eerder af moeten maken. De drang om te winnen is zeker heel groot nu."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›