''Een team als SC Heerenveen moet elk jaar voor Europees voetbal gaan''

( 1 reacties)
''Een team als SC Heerenveen moet elk jaar voor Europees voetbal gaan''

Rodney Kongolo hoopt dit seizoen te gaan strijden om Europees voetbal met SC Heerenveen. Volgens de middenvelder, die in de zomer overkwam van Manchester City heeft de ploeg hier genoeg kwaliteiten voor.

"Een team als SC Heerenveen moet ieder jaar voor Europees voetbal gaan. Onze doelstelling is om in ieder geval de play-offs te halen. Daar hebben we de kwaliteiten voor. We hebben een talentvol team waarin goed wordt samengewerkt, dus ik vind die verwachting wel reëel", begint Kongolo in FeanFan Magazine.

Wat hij er zelf van verwacht? "Ik wil mezelf niet te veel druk opleggen en niet te veel vooruitkijken", geeft de middenvelder aan. "Ik moet nu speelminuten maken en de tijd nemen om mezelf verder te ontwikkelen, om uiteindelijk weer een stap hogerop te zetten. Of dat nu een jaar duurt, of drie jaar, dat maak mij niet uit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Sep 2018 om 18:04
    Wel vaak nieuws over een nog niet eens Basisspeler. Laat zo,n jongen zich lekker op de achtergrond ontwikkelen tot een Basisspeler Ik denk dat het wel wat kan worden op Termijn. Heeft snelheid, fysiek, dus loopvermogen, nu het inzicht nog.
dinsdag 23 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›