''Heerenveen staat erom bekend dat ze jonge voetballers beter maken''

( 0 reacties)
''Heerenveen staat erom bekend dat ze jonge voetballers beter maken''

Rodney Kongolo kwam deze zomer van Manchester City naar SC Heerenveen. De jonge middenvelder hoopt zichzelf in zijn eerste seizoen in Friesland te kunnen ontwikkelen.

“Heerenveen wil mij een kans geven en heeft vertrouwen in mij. Ik kan me weer laten zien in Nederland, dat is belangrijk. Toen de belangstelling concreet werd, wist ik dat dit een goede stap zou zijn”, begint Kongolo in Feanfan Magazine. “Het is een grote en rustige club en staat erom bekend dat ze jonge voetballers beter maken. Er is een nieuwe trainer, een sympathieke man, waar ik vertrouwen in heb. En hij heeft vertrouwen in mij.”

“Ik zie dit als een nieuwe stap in mijn loopbaan om mezelf verder te ontwikkelen. Natuurlijk vind ik het jammer dat ik bij Manchester City niet de kans heb gekregen om door te breken, maar ik moet door met mijn carrière”, vervolgt Kongolo, die het in Heerenveen naar zijn zin heeft. “Ik voel me goed en ben goed opgevangen. Al is het hier wel rustig, in Heerenveen is niet veel te beleven. De overstap is groot na Rotterdam en Manchester, maar ook dat went.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

dinsdag 23 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›