Homepage » Eerste elftal » Lof voor Lammers: ''Heb het idee dat hij een klik heeft met Vlap''

Lof voor Lammers: ''Heb het idee dat hij een klik heeft met Vlap''

( 3 reacties)
Lof voor Lammers: ''Heb het idee dat hij een klik heeft met Vlap''

SC Heerenveen heeft tot nu toe een rustige transferzomer achter de rug. Sportverslaggever Roelof de Vries van Omrop Fryslân verwacht wel heel veel van nieuwkomer Sam Lammers. 

Heerenveen zag best veel spelers vertrekken, maar dit waren weinig spelers die ook een vaste basisplaats hebben. Van de basisploeg zijn Denzel Dumfries, Reza Ghoochannejad en Martin Ödegaard vertrokken. ''Het vertrek van Denzel Dumfries kon je wel aanvoelen. Hij scoorde vier keer en gaf zeven assists. Floranus is overgenomen, maar Schmidt lijkt een basisplaats te hebben'', zo weet de journalist.

Dat Reza weg is, hoeft volgens Roelof de Vries niet erg te zijn. Hij is gecharmeerd van de nieuwe spits, die gehuurd is van PSV. ''Reza Ghoochannejhad is weg, maar ik denk dat Heerenveen er met Lammers niet minder op geworden is. Ik heb wel het idee dat het een echte doelpuntenmaker is en dat hij een klik heeft met Michel Vlap. De vraag is hoe de aanvoer is. Mihajlovic en vooral Zeneli zijn vleugelspelers die vooral voor de eigen actie gaan.''

Henk Veerman vertrok naar Sankt Pauli en verder is het rustig bij de Friezen, maar dat betekent volgens De Vries niet dat er niks meer kan gebeuren. ''Thorsby, Schmidt, Zeneli en Van Amersfoort hebben nog een contract voor een jaar. Als Heerenveen nog wat aan ze verdienen wil, moet het nu."

"Op Schmidt na hebben ze ook allemaal aangegeven wel uit te kijken naar een nieuwe club. Hetzelfde geldt voor Kobayashi. De Japanner heeft nog een optie in het contract, dat Heerenveen verlengen kan, maar ook hij wil graag de stap maken. Kobayashi kan geweldig voetballen, maar heeft dat nog te weinig laten zien.'' 

Foto: Julian Atema

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Aug 2018 om 18:10
    Het is gedaan met de transfers, geen enkele club kijkt uit naar grijze muizen, nou die heeft Heerenveen er genoeg rondlopen.
  • 10 Aug 2018 om 16:52
    Vlap geeft zelf al aan voor 10 te willen gaan en voor linksbuiten niet snel genoeg te zijn. Ik denk dat hij dat zelf heel goed gezien heeft. Nemanja zal daarentegen gretig zijn kans op linksvoor willen pakken. sc Heerenveen heeft een best pittig programma, dat kan voor de verkoop van de spelers met nog een contract van een jaar wel eens slecht uitpakken. Als ze blijven gaat Thorsby of Yuki ongetwijfeld nog eens op de bank belanden.
  • 10 Aug 2018 om 16:44
    Vlap als linksbuiten is misschien niet heel logisch maar ik zie het nog wel slagen. Sinkgraven en Djuricic hebben het in die rol als hangende linksbuiten aardig gedaan.
zondag 3 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›