Homepage » Eerste elftal » Thomas lacht: ''Dus ik bleef maar even uit de buurt van Rojas''

Thomas lacht: ''Dus ik bleef maar even uit de buurt van Rojas''

( 0 reacties)
Thomas lacht: ''Dus ik bleef maar even uit de buurt van Rojas''

PEC Zwolle is klaar voor de eerste ontmoeting met SC Heerenveen. De club uit de hoofdstad van Overijssel kende een prima voorbereiding, maar Ryan Thomas weet dat PEC Zwolle vrijdag op nul begint.

"Ik denk dat het goed is geweest dat we de laatste paar wedstrijden tegen goede teams hebben gespeeld", zegt Thomas tegenover PEC Zwolle TV. "Maar uiteindelijk zijn het de drie punten die tellen. Dat is ook wat iedereen wil. Dat is ook waar iedereen voor gaat, dus hopelijk kunnen we morgen al zorgen voor drie punten."

Thomas is op zijn hoede voor SC Heerenveen. "Het is een slim team, ze hebben goede spelers. We verwachten een agressief, ervaren team. Het is de eerste wedstrijd van het seizoen, iedereen is er helemaal klaar voor. De fans zullen er weer bovenop zitten, dus het wordt zeker een spannende wedstrijd."

De Nieuw-Zeelander, die in aanloop naar het duel geen contact heeft gehad met zijn landgenoot Marco Rojas. "Ik zag een paar uitslagen en het ging niet heel goed, dus ik bleef daar maar even uit de buurt", lacht hij. "Maar hij kreeg meer speeltijd, iets wat hij vorig jaar niet kreeg. Dat is fijn voor hem. Hopelijk speelt hij morgen en spelen we tegen elkaar."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 3 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›