Iredale blij met kans bij SC Heerenveen: ''Dat is het belangrijkste''

( 0 reacties)
Iredale blij met kans bij SC Heerenveen: ''Dat is het belangrijkste''

John Iredale krijgt in de voorbereiding de kans bij de eerste selectie van SC Heerenveen. De achttienjarige aanvaller maakte vorig jaar de overstap van Australië naar Friesland.

"Ik ben tevreden over het afgelopen jaar. In de eerste wedstrijd van Onder 19 scoorde ik meteen twee keer", zegt de Australische spits tegenover FeanFan Magazine. "Dat heeft in het begin geholpen bij het aanpassen aan voor mij vreemde omgeving. Ik ben fysiek sterker geworden en ik heb geleerd de bal meer vast te houden."

Iredale speelde mee in de eerste oefenwedstrijden van SC Heerenveen, maar wil niet te ver vooruit kijken. "Ik wil mij verder ontwikkelen bij SC Heerenveen. Dat is het belangrijkste. Ik wil de voorbereiding op de nieuwe competitie goed beginnen en wil proberen aansluiting te vinden bij de eerste selectie. Dat betekent dat ik een vaste waarde wil zijn voor de beloften", aldus de talentvolle Australiër.

Benieuwd naar de rest van het interview? Word dan lid van supportersclub FeanFan en je krijgt het magazine - naast vele andere voordelen - thuis opgestuurd.

Foto: FeanOnline

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 12 mei 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›