Vlap: ''Ik kon niet wachten om te beginnen met al dat voetbal op televisie''

0
Vlap: ''Ik kon niet wachten om te beginnen met al dat voetbal op televisie''

Michel Vlap is na zijn vakantie op Curaçao blij dat de voorbereiding op het nieuwe seizoen is begonnen. De 21-jarige Sneker genoot daarbij duidelijk van de interactie met de jonge fans, die bij de warming up even mochten meetrainen.

"Ik stond hier een paar jaar geleden als klein mannetje ook te kijken bij de eerste training en dan wilde je dolgraag het veld in stappen om mee te voetballen. Nu is dat mogelijk voor onze jonge fans en dat is hartstikke leuk", vertelt Vlap in gesprek met het Friesch Dagblad.

"Ik kon niet wachten om te beginnen, zeker met al dat voetbal wat de hele dag op de televisie is te zien. Dan krijg ik echt last van kriebels, ik moet dat veld weer op. De vakantie heeft lang genoeg geduurd, ik ben blij dat we weer zijn begonnen", lacht Vlap.

Na afloop van de training stond de middenvelder ook met veel plezier handtekeningen uit te delen en ging hij op de foto met fans. "Het zijn misschien kleine dingen, maar het is wel belangrijk. Het gaat ook om binding met de mensen. Heerenveen is voor iedereen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›