Homepage » Eerste elftal » Lammers: ''Volgens mij zei ik honderdduizend, of zelfs nog meer''

Lammers: ''Volgens mij zei ik honderdduizend, of zelfs nog meer''

( 2 reacties)
Lammers: ''Volgens mij zei ik honderdduizend, of zelfs nog meer''

Sam Lammers is komend seizoen te bewonderen in het shirt van SC Heerenveen. De spits wordt door PSV voor één seizoen verhuurd aan de Friezen. Lammers kreeg bij PSV niet veel speelminuten.

"Afgelopen winter wilde ik ook al verhuurd worden, maar toen ging Locadia weg en moest ik blijven", zegt Lammers in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Ik wilde er nu snel bij zijn, omdat ik gewoon een heel seizoen wil spelen. Daar was PSV het mee eens."

"De club wilde me uitlenen omdat dat het beste is voor mijn ontwikkeling", vervolgt de spits. "Toen Heerenveen belangstelling toonde, dacht ik gelijk: dit zou best eens een goede keuze kunnen zijn. Heerenveen heeft een mooie uitstraling en hoort wat mij betreft bij de subtop van Nederland."

Lammers moet zich nog wel oriënteren in Friesland. "Gerry Hamstra (technisch manager, red.) vroeg me nog of ik wist hoeveel inwoners de plaats Heerenveen heeft. Volgens mij zei ik honderdduizend, of zelfs nog meer. Het blijken er iets minder te zijn... (ruim 30.000, red.). Ach, het is lekker rustig. Wat mij betreft kunnen we aan het seizoen beginnen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Jun 2018 om 01:25
    Goede jongen, lekker down to earth. Daar houden we van. Deze jongen komt er wel!
  • 19 Jun 2018 om 22:00
    Goeie jongen is dit.
zaterdag 23 februari 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›