Homepage » Eerste elftal » ''SC Heerenveen, Vitesse en FC Utrecht hebben een groter budget''

''SC Heerenveen, Vitesse en FC Utrecht hebben een groter budget''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''SC Heerenveen, Vitesse en FC Utrecht hebben een groter budget''

Jeffrey van As is manager Voetbalzaken bij ADO Den Haag. Alhoewel hij blij is met de resultaten van dit seizoen, beseft hij wel dat er op langere termijn meer moet gebeuren om mee te kunnen met subtoppers als Heerenveen, Vitesse en Utrecht. 

''Ik ben blij dat we de play-offs gehaald hebben, want het is een bevestiging dat je goed bezig bent. Misschien was de selectie uiteindelijk niet breed genoeg. Een aantal spelers heeft echt veel moeten spelen. Heerenveen, Vitesse en FC Utrecht hebben een groter budget en daardoor ook een iets bredere selectie'', beseft hij in het Algemeen Dagblad.

Wij worden iets lager ingeschaald dan een club als Heerenveen, dat al jaren in het linkerrijtje speelt. Dezelfde speler bij Heerenveen zal dus duurder zijn dan bij ADO. We hebben Mike Havenaar vorig jaar laten gaan. Daar hebben we Bjørn Johnsen voor gehaald die er 19 gemaakt heeft. Sportief gezien hebben we de juiste keuze gemaakt. En we hebben weer een speler die geld op kan leveren. Alleen bepalen wij wat we voor hem vragen.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›