Homepage » Eerste elftal » Leemans mist penalty: ''Twijfels of het team het er wel mee eens was''

Leemans mist penalty: ''Twijfels of het team het er wel mee eens was''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Leemans mist penalty: ''Twijfels of het team het er wel mee eens was''

Clint Leemans had zaterdagavond een negatieve hoofdrol in het duel tegen SC Heerenveen. De middenvelder van VVV Venlo miste een penalty en zag zijn team vervolgens met 2-0 verliezen. 

"Als ik hem binnenschiet kom je met 1-0 voor te staan," zo geeft de teleurgestelde Leemans aan bij FOX Sports. "Het is de tweede keer op rij dat ik een penalty mis. Nu moeten we ook nog naar beneden kijken."

"Ik doe wat anders dan normaal. Eigenlijk moet ik de penalty nemen zoals altijd. Ik vroeg nog toen de penalty kwam, zal ik hem nemen? Zij zeiden ja natuurlijk. Ik had wel een beetje twijfels of het team het ermee eens was. Maar ze stonden 100% achter me. Dat is dan een goed gevoel maar ik nam de penalty anders. De keeper gokt dan goed."

"Ik dacht dat het op 0-0 zou uitdraaien", gaat Leemans verder. "Maar dan kom je met tien man te staan door een blessure. Je komt dan één man te kort en dat was te zien bij de goal", zo kijkt Leemans terug op het doelpunt van Reza Ghoochannejhad. "We gingen toen forceren maar lieten te veel ruimte. Dan heeft Heerenveen genoeg kwaliteit om daar doorheen te spelen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›