Homepage » Eerste elftal » ''Misschien wel mijn beste minuten sinds mijn komst bij Heerenveen''

''Misschien wel mijn beste minuten sinds mijn komst bij Heerenveen''

( 3 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''Misschien wel mijn beste minuten sinds mijn komst bij Heerenveen''

Nemanja Mihajlovic mocht zaterdagavond als invaller weer eens minuten maken voor SC Heerenveen. De aanvaller speelde goed en wist het duel tegen VVV Venlo met een treffer definitief te beslissen.

"Het was een moeilijke eerste helft. Maar zij missen een penalty, Hansen deed het uitstekend," zo begint Mihajlovic voor de camera van Omrop Fryslân. "Daarna scoorden we, maar ik zag het doelpunt niet eens omdat ik me aan het klaarmaken was voor de wissel."

''Het waren misschien wel mijn beste twintig minuten sinds ik bij Heerenveen ben. Het is mijn tweede doelpunt in de competitie. Eén tegen één, dat heb ik graag. Het was een mooi doelpunt maar het belangrijkste is het team. We moeten nu de laatste wedstrijden winnen. We hebben een goede kans om de play-offs te halen."

VVV doelman Unnerstall stond niet goed bij 0-2. "Het was echter geen makkelijke bal om te verdedigen, mijn schot was erg hard," zo geeft Mihajlovic aan. "Het doelpunt is enorm belangrijk voor me, het komt op het goede moment. Ik ben enorm blij en ik denk dat we als team zo door zullen blijven gaan."

"Het duel tegen ADO Den Haag gaat het belangrijkste duel voor ons worden. We hebben het zelfde aantal punten," zo kijkt de aanvaller vooruit op aanstaande dinsdag.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 15 Apr 2018 om 13:54
  Als je de kans niet krijgt van Streppel, dan moet je je als invaller bewijzen en van die inval beurt minuten waren dit wel zijn beste minuten..
 • 15 Apr 2018 om 11:58
  • Quote van 15 Apr 2018 om 10:33
   Zo veel minuten heeft hij ook nog niet gemaakt.
  Inderdaad. Het is al lastig genoeg om jezelf met alleen invalbeurten te laten zien.
 • 15 Apr 2018 om 10:33
  Zo veel minuten heeft hij ook nog niet gemaakt.
zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›