Homepage » Eerste elftal » VVV-Venlo krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: ''Geluk bij een ongeluk''

VVV-Venlo krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: ''Geluk bij een ongeluk''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
VVV-Venlo krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: ''Geluk bij een ongeluk''

SC Heerenveen gaat zaterdagavond op bezoek bij VVV-Venlo. De tegenstander uit Venlo heeft goed nieuws gekregen uit de ziekenboeg.

VVV-Venlo kan namelijk weer beschikken over Ralf Seuntjens (liesblessure), Moreno Rutten (hamstring), en Roel Janssen (heup). Het drietal viel in de afgelopen uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam geblesseerd uit. Ook Jerold Promes en Romeo Castelen kampten met pijntjes, waardoor VVV aangepast heeft getraind.

"Het was vooral een kwestie van herstellen en niet zozeer van trainen de afgelopen week", zegt trainer Maurice Steijn in Dagblad de Limburger. "Geluk bij een ongeluk is dat de drie die uitvielen er nu weer bij zijn en dat ze kunnen spelen. Ik heb overigens in mijn ruim 250 wedstrijden als coach in het betaalde voetbal niet eerder drie spelers vanwege blessures moeten wisselen."

Steijn kan zaterdagavond ook weer over Vito van Crooij beschikken. Hij was geschorst in de afgelopen wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Steijn vindt SC Heerenveen een lastige opponent. "Heerenveen is een ploeg die qua voetballend vermogen in de top vijf van de eredivisie thuishoort", aldus Steijn.

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo: Unnerstall, Rutten, Promes, Röseler, Janssen, Post, Seuntjens, Leemans, Van Crooij, Thy, Hunte.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›