Homepage » Eerste elftal » ''Of ik of iemand anders op het veld staat, maakt echt niet uit''

''Of ik of iemand anders op het veld staat, maakt echt niet uit''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''Of ik of iemand anders op het veld staat, maakt echt niet uit''

Jordy Bruijn maakte afgelopen weekend zijn basisdebuut bij SC Heerenveen. Door de blessure van Stijn Schaars krijgt de middenvelder zaterdag tegen VVV-Venlo mogelijk een nieuwe kans.

"We moeten als team de wedstrijden blijven winnen. Of ik of iemand anders op het veld staat, maakt echt niet uit", reageert Bruijn tegenover SC Heerenveen TV. "We moeten blijven winnen en zorgen dat we de play-offs halen."

De middenvelder rekent op een zware wedstrijd in Limburg. "Het is altijd lastig om uit bij VVV te spelen. Ze hebben kunstgras en het is een hartstikke stugge ploeg. Het is dit seizoen een degelijke ploeg, dus we moeten hard ons best doen om daar met drie punten weg te gaan", aldus Bruijn, die een duidelijke opdracht heeft voor SC Heerenveen.

"We moeten gewoon ons eigen spel blijven spelen", meent de middenvelder. "Voetbal is een van onze grootste kwaliteiten, dus lekker de bal laten gaan en vanuit daar onze kansen creëren en doelpunt maken. We moeten gewoon winnen en niet teveel naar andere kijken. We staan nu op de achtste plek en dat is genoeg."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›