Homepage » Eerste elftal » Belangrijk duel voor Heerenveen: ''Daar ben ik een beetje teleurgesteld over''

Belangrijk duel voor Heerenveen: ''Daar ben ik een beetje teleurgesteld over''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Belangrijk duel voor Heerenveen: ''Daar ben ik een beetje teleurgesteld over''

SC Heerenveen is nog altijd volop in de strijd voor de play-offs om Europees voetbal. Afgelopen weekend konden de Friezen goede zaken doen tegen FC Groningen, maar kwam Heerenveen niet verder dan een gelijkspel.

"We hadden eigenlijk moeten winnen", beseft doelman Martin Hansen. "Daar ben ik een beetje teleurgesteld over, maar we moeten nu verder en we hebben dit weekend een nieuwe kans." SC Heerenveen gaat zaterdagavond op bezoek bij VVV-Venlo.

"Ze spelen goed thuis", reageert Hansen tegenover SC Heerenveen TV. "Ze hebben daar veel punten gepakt. Ze spelen met veel energie, doordat ze vorig jaar zijn gepromoveerd. Wij moeten dat evenaren, maar wij hebben op dit moment ook veel zelfvertrouwen. We moeten aanvallen, want we spelen voor de leuke plekken in de Eredivisie. Dat moeten we dit weekend ook laten zien."

Hansen weet wat SC Heerenveen de komende weken moet doen. "Uiteraard is het ons doel om de play-offs te bereiken", weet de sluitpost. "Dat gezegd hebbende, we bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. We weten dat als we drie punten pakken we dichterbij ons doel zijn. Maar de focus ligt maar op één wedstrijd en dat is wedstrijd van aankomend weekend tegen VVV-Venlo. Als je daar drie punten haalt en een goede wedstrijd speelt, heb je een goede kans om te staan waar we willen staan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›