Homepage » Eerste elftal » SC Heerenveen bevestigt vertrek Streppel: ''Na onderling overleg samen besloten''

SC Heerenveen bevestigt vertrek Streppel: ''Na onderling overleg samen besloten''

( 1 reacties)
SC Heerenveen bevestigt vertrek Streppel: ''Na onderling overleg samen besloten''

SC Heerenveen heeft neemt na het seizoen definitief afscheid van hoofdtrainer Jurgen Streppel. De Friese club heeft besloten het contract van de 48-jarige oefenmeester niet te verlengen.

"Er is de afgelopen weken uitvoerig gesproken tussen alle partijen", laat algemeen directeur Luuc Eisenga weten op de officiële website van SC Heerenveen. "We hebben na onderling overleg samen besloten om het aflopende contract van Jurgen Streppel niet te verlengen."

"We zijn Jurgen zeer dankbaar voor zijn inzet bij SC Heerenveen", vervolgt Eisenga. "Alle partijen zullen tot het einde van de competitie alles op alles zetten om het seizoen samen goed af te sluiten en de beoogde doelstelling, het bereiken van de play-offs om Europees voetbal, te behalen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Mar 2018 om 15:24
    Zag hem gistermiddag op Skoaterwald bij de reserves tegen Nac, had al zoiets van die "is weg", Stond alleen op een (corner)hoekje te kijken .... Westerhof en Hamstra ook samen... apart... Goeie vent daar gaat het niet om! , maar dat is een een ander verhaal. Maar ongeschikt als trainer voor Heerenveen. .... Blij dat er nu duidelijkheid is, en er snel een opvolger benoemt wordt ( wat mij betreft het liefst Katanec) . ;-)
zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›