Homepage » Eerste elftal » Negende plek te laag voor SC Heerenveen: ''Daar horen we niet thuis''

Negende plek te laag voor SC Heerenveen: ''Daar horen we niet thuis''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Negende plek te laag voor SC Heerenveen: ''Daar horen we niet thuis''

Met drie assists en een goal tegen Roda JC is het duidelijk dat Arber Zeneli zijn plek bij SC Heerenveen weer terug heeft veroverd na zijn blessure. Met de snelheid en techniek van de Zweed, kunnen de Friezen toch wat meer omhoog kijken.

Tegen Roda JC lukte het echter - ook met Zeneli - niet om de Limburgse muur omver te spelen. "We creëren genoeg kansen, maar hij wil er op dit moment maar niet in. Of dat een probleem begint te worden? Nee, niet per se. Frustrerend is het wel."

Mede door de stokkende productie staat SC Heerenveen slechts op de negende plek. "En daar horen we niet thuis", stelt Zeneli in het Friesch Dagblad. Met zijn goal tegen Roda JC staat hij nu op drie goals dit seizoen. "Wat dan wél onze plaats is op dit moment? Ik denk dat we in de subtop mee kunnen doen."

"We zijn voetballend tot veel in staat, dat hebben we in het laatste half uur wel weer laten zien. Als we er in slagen dat niveau negentig minuten lang vol te houden, dan moet het goedkomen", besluit Zeneli hoopvol.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›