Homepage » Eerste elftal » SC Heerenveen treft gehavend PSV: ''Eind deze week duidelijk hoe selectie eruit ziet''

SC Heerenveen treft gehavend PSV: ''Eind deze week duidelijk hoe selectie eruit ziet''

( 1 reacties)
Groenste stroom van Nederland
SC Heerenveen treft gehavend PSV: ''Eind deze week duidelijk hoe selectie eruit ziet''

SC Heerenveen treft komende zaterdag waarschijnlijk een gehavend PSV. De koploper van de eredivisie kampt met personele problemen.

"De fysieke klachten in Eindhoven nemen toe en pas eind deze week is duidelijk hoe de selectie voor het thuisduel van zaterdag met sc Heerenveen eruit ziet", zo schrijft PSV-watcher Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad

Onder meer captain Marco van Ginkel is allesbehalve topfit. "Hij moet donderdag weer zo goed als volledig zien aan te sluiten, anders wordt het lastig om de strijd met de Friezen in de vorm van een basisplek te halen. Van Ginkel kampt al meerdere weken met knieklachten en PSV hoopt hem in de slotfase van het seizoen aan boord te hebben", vervolgt Elfrink.

Van Ginkel was niet de enige die met problemen kampte. "Hirving Lozano ontbrak nog op het veld op De Herdgang nadat hij dit weekend uitviel in het duel met Sparta. Ook hij moet overmorgen terug zien te keren, al verwachtte PSV afgelopen weekend geen grote problemen. Ook Steven Bergwijn sloeg gisteren de training over", luidt het besluit.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Feb 2018 om 12:31
    Ik gok op een verrassende overwinning daar.
zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›