Vlap nuchter: ''Soms is het iets minder en soms gaat het iets beter''

0 reacties
Vlap nuchter: ''Soms is het iets minder en soms gaat het iets beter''

Na de - op papier - makkelijke thuiswedstrijd tegen Roda JC wacht SC Heerenveen komende week een tegenstander van formaat. Dan is koploper PSV Eindhoven in het eigen Philips Stadion de gastheer en moeten de Friezen uit een ander vaatje gaan tappen.

"Dat is wel een leuk potje om te spelen", lacht Vlap in gesprek met Omrop Fryslân, doelend op het gebrek aan speeltijd in de laatste duels tegen FC Twente en PEC Zwolle. "Dat is soms best lastig. Je wordt er soms af gehaald als je het minder doet en dan is het wel terecht."

"Aan de andere kant loopt het soms fantastisch en dan kom je wel op de bank terecht. Dat is ook voetbal, daar moet je mee om kunnen gaan", vervolgt Vlap, die het puntverlies tegen Roda JC niet al te zwaar opvat. "Je speelt ook 1-1 bij Feyenoord en je wint thuis met 2-0 van PSV. Je hebt zo je momenten. Soms is het iets minder en soms gaat het iets beter."

"We hopen natuurlijk dat volgende week alles als een trein gaat en dat we met drie puntjes naar huis gaan", besluit Vlap hoopvol.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen kun dien je in te loggen of te registreer je, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 februari 2018
19:45
Volledige programma ›