Homepage » Eerste elftal » Streppel hoopt op verbetering: ''Dat is het grootste punt waar wij mee bezig zijn''

Streppel hoopt op verbetering: ''Dat is het grootste punt waar wij mee bezig zijn''

( 2 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Streppel hoopt op verbetering: ''Dat is het grootste punt waar wij mee bezig zijn''

SC Heerenveen bereidt zich in Spanje voor op de tweede seizoenshelft. De Friezen werken in La Manga onder ideale omstandigheden toe naar de competitiehervatting. Trainer Jurgen Streppel kijkt met vertrouwen vooruit.

"De jongens zijn bereid om heel hard te werken en er samen wat van te maken. Daar ben ik wel heel erg tevreden over", zegt de oefenmeester tegenover SC Heerenveen TV. Streppel hoopt dat Heerenveen zich in de tweede seizoenshelft wel kan verbeteren. "De wisselvalligheid, die er was, moeten we achter ons laten. Om zodoende een puntje of vier, vijf meer te halen in de tweede seizoenshelft. En zo de play-offs te bereiken."

Streppel heeft duidelijke doelen. "Je wilt altijd meer wedstrijden winnen, maar het gaat om de manier waarop je dat doet. Ik vind dat wij best aardige wedstrijden hebben gespeeld. Maar in beide zestienmetergebieden, zowel aanvallend als verdedigend, moeten we meedogenlozer worden om zo meer wedstrijden tot een goed einde te brengen. Dat is het grootste punt waar wij mee bezig zijn", aldus de oefenmeester.

"Ik hoop dat wij weer zo dominant kunnen zijn als in een aantal wedstrijden in het begin en aan het eind", vervolgt Streppel. "Dat we weer de tegenstander onze wil op kunnen leggen, negentig minuten lang. Dat is wat we graag willen en waar we naar streven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Jan 2018 om 18:54
    Hij bedoelt het 1e kwartier van de 2e helft tegen AZ dan denk ik? Eind vorig seizoen kan het in ieder geval niet zijn. Wat vind je van deze: Natuurlijk wil je meer wedstrijden winnen, maar het gaat OM DE MANIER WAAROP JE DAT DOET. Alsof voetbal een jurysport is. Het gaat nergens anders om dan om de punten. Als het kan is mooi, aanvallend dominant voetbal leuk meegenomen. Maar als dat niet kan dan moet het 'gewoon' anders. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Stap op ofzo.... ;-)
  • 12 Jan 2018 om 16:42
    Wanneer was dat aan het eind dan? Niet in 2017 toch
zondag 20 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›