Homepage » Eerste elftal » Schaars: ''Dit zijn gewoon hele goede testwedstrijden voor ons''

Schaars: ''Dit zijn gewoon hele goede testwedstrijden voor ons''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Schaars: ''Dit zijn gewoon hele goede testwedstrijden voor ons''

Aanvoerder Stijn Schaars is tevreden over de wedstrijd tegen RSC Anderlecht (0-0) en het trainingskamp in Spanje in het algemeen. Tegenover de camera van SC Heerenveen TV praat hij hierover.

''Dit soort wedstrijden zijn goed om te spelen, Anderlecht is een goede tegenstander. Ze hebben veel kwaliteit aan de bal, goed idee van voetbal. Daar moet je wat tegenover zetten. Bij vlagen ging dat goed. Soms zag je wel dat er nog wat dingen beter moeten. Maar dit zijn gewoon hele goede testwedstrijden voor ons, waarin je ook fysiek wat aan de dag moet leggen, dus dat is prima.''

De wedstrijd tegen Anderlecht was een goede les voor SC Heerenveen. "Fases herkennen waarin je door moet stappen of juist even af moet haken, juiste moment doordraaien of niet. Jonge jongens die even een kansje krijgen om 20 minuten, een half uur te spelen, dat is mooi voor de club SC Heerenveen."

"Je moet gewoon goed trainen zodat je klaar bent voor de tweede seizoenshelft. En dan ook nog kijken of je aan die wedstrijd een goed vervolg kan gaan geven. Dat je met intensiteit traint en speelt, dat hebben we wel gedaan. Nou kunnen er elke dag dingen beter, dat is een goeie basis voor de tweede seizoenshelft."

"Ik denk dat we een goede week hebben gehad, goeie dingen gedaan. Iedereen heeft voldoende meters gemaakt, goede trainingsintensiteit gehad, dat is prima. We hebben er zin in", besluit Schaars.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›