''Streppel heeft ook de pech dat Reza gewoon niet scoort dit seizoen''

''Streppel heeft ook de pech dat Reza gewoon niet scoort dit seizoen''

Het principe achter het voetbalspelletje is eigenlijk heel simpel: als je wil winnen, zul je vaker moeten scoren dan je tegenstander. In vergelijking met vorige seizoenen loopt het op dat vlak nog niet heel soepel bij SC Heerenveen.

FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk denkt dat dit een van de voornaamste redenen is dat de ploeg van Jurgen Streppel momenteel zo slecht presteert. "Als je kijkt naar de wedstrijd tegen Ajax, die verloren ze dik maar toen speelden ze heel goed. Ze hebben ook gewonnen van PSV maar er zitten ook hele rare en hele slechte wedstrijden bij."

"Ik vind Heerenveen over het algemeen een hele leuke club om naar te kijken", vervolgt Van Rijswijk bij Podcasten met Petersen. "Hij (Streppel, red.) heeft ook de pech dat Reza Ghoochannejhad gewoon niet scoort dit seizoen, hij is niet voor niets gepasseerd. Dat is niet geheel onbelangrijk, want Ødegaard wordt wel steeds beter maar als zo'n speler het niet doet en Arber Zeneli raakt geblesseerd, dan verlies je voorin ook al weer zoveel.."

Wat betreft de keuze van Streppel voor Veerman is Van Rijswijk duidelijk: "Ik zou persoonlijk Veerman laten spelen. Ik zie geen reden om Veerman na deze wedstrijd nu te passeren."

Lees ook:
Reacties ›


  • 6 Dec 2017 om 18:30
    Ooo , nu is Streppel zielig !!!!
  • 6 Dec 2017 om 14:52
    Misschien had Streppel vorig seizoen wel geluk dat Reza toen zoveel scoorde, een scorende speler is Reza nooit geweest namelijk..anders waren we vorig seizoen dus nog lager geeindigd..Reza had vorig seizoen voor hem een topseizoen, sommige speler hebben wel vaker 1 uitzonderlijk jaar, zie Afonso Alves. De conclusie mag wel zijn dat we momenteel niet over een uitzonderlijk goede spits beschikken en dat mag je Hamstra dan wel weer aanrekenen.