Roozemond: ''Hebben bij Foppe kenbaar gemaakt waarmee we bezig zijn''

2
Roozemond: ''Hebben bij Foppe kenbaar gemaakt waarmee we bezig zijn''

Cees Roozemond wil samen met andere clubmedewerkers het beleidsplan van SC Heerenveen op enkele plekken gaan aanpassen. Ook oude bekenden zoals Foppe de Haan worden bij die gesprekken betrokken.

"We hebben bij Foppe kenbaar gemaakt waarmee we bezig zijn", zegt Roozemond in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Hij was nog niet bij deze gesprekken aanwezig, maar ik hoop dat hij bij volgende brainstormsessies wél aansluit. Dat zou een mooi stuk van de puzzel zijn, zoals Riemer ongetwijfeld heel waardevolle bijdragen aan de scouting kan leveren."

Roozemond wil ook mensen van buiten de voetbalwereld bij de gesprekken betrekken, zoals bijvoorbeeld de manager van wielerploeg Jumbo-Visma. "Ik ga nu niet zeggen dat wij in het linkerrijtje moeten eindigen en zo ver mogelijk in het bekertoernooi moeten komen."

"Jumbo-Visma won aanvankelijk maar een paar etappes. Maar ze werden succesvol, omdat er een gefundeerd plan onder hun werkwijze lag. Daar willen wij ook naartoe", aldus Roozemond.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 May 2021 om 18:50
    Nou dit is een mooi gebaar. Hopelijk schuift Foppe aan.
  • 2 May 2021 om 15:44
    Hopelijk krijgt Roozemond een jaar of 5 de tijd om het te laten zien. Want laten we wel wezen, na Yme Kuiper heeft niemand hier meer lang gezeten, en zij hebben nooit de tijd gehad om daadwerkelijk met een plan en uitvoering te komen.
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›