De Haan wees Feyenoord en FC Twente af: ''Al vijf keer gedaan''

0
De Haan wees Feyenoord en FC Twente af: ''Al vijf keer gedaan''

Ferry de Haan is de nieuwe technisch manager van SC Heerenveen. De algemeen directeur van Excelsior, die ook verantwoordelijk is voor de technische zaken bij de Rotterdammers, wordt komende zomer in Friesland de opvolger van Gerry Hamstra.

De Haan werd in het verleden ook in verband gebracht met een bestuursfunctie bij Feyenoord en FC Twente, maar wees beide Eredivisieclubs af. SC Heerenveen was de zesde club die hem de afgelopen jaren benaderde en nu koos De Haan ervoor om wel op het aanbod in te gaan.

"Ik vroeg mezelf op een gegeven moment wel af: hoe vaak ga ik nog 'nee' zeggen tegen andere clubs?", vertelt De Haan in gesprek met Voetbal International. "Dat heb ik de afgelopen jaren namelijk al vijf keer gedaan. SC Heerenveen was de zesde club."

"Toen ik de interesse liet bezinken, kwam ik wel tot de conclusie dat ik dit niet wilde laten lopen", legt de 48-jarige bestuurder uit. "Met elke dag die ik er over nadacht werd ik enthousiaster. Wat voor mij heel prettig is, is dat ik me hier volledig op technische zaken kan focussen. Dat was wel een factor."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!