''Streven om eind volgend jaar eerste paal in de grond te hebben''

0
''Streven om eind volgend jaar eerste paal in de grond te hebben''

Eind volgend jaar moet er een begin zijn gemaakt met de verbouwing van Sportpark Skoatterwâld. Algemeen directeur Cees Roozemond vertelt bij It Petear dat de club samen met VV Heerenveen en de gemeente de inventarisatielijst klaar heeft. 

"Dat gaat in samenspraak met VV Heerenveen en wat ons betreft zou het het beste zijn als het damesvoetbal daar ook gelijk bij zou inpassen. Met die intentieverklaring hebben we nu de het eerste plan met eisen klaar. Dus wat heb je nodig? Hoeveel velden?", vertelt Roozemond op de supportersavond van supportersclub FeanFan.

"Kunnen we in één keer een overdekte hal erbij zetten, zoals ze dat bijvoorbeeld ook bij AZ hebben? Zodat je in de winter ook goed kunt trainen en niet alleen van het weer afhankelijk zijn. Dat plan is nu volmaakt en daar komen ook de financiële plaatjes bij", vervolgt Roozemond. "Dan komt het natuurlijk aan op budgettering en hoe we dat rond gaan krijgen."

"Daar hebben we alles en iedereen bij nodig en daar moeten wij als club natuurlijk ook in mee-financieren. We hebben afgesproken dat we nastreven eind volgend kalenderjaar op enige vorm of wijze - voor in ieder geval een gedeelte van het plan - een eerste paal de grond in willen hebben. Het moet gewoon gebeuren, absoluut", besluit Roozemond stellig.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 26 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›