Hamstra doet boekje open: ''Je zult andere dingen moeten verzinnen''

1
Hamstra doet boekje open: ''Je zult andere dingen moeten verzinnen''

Gerry Hamstra is tevreden over de transfermarkt van SC Heerenveen tot nog toe. Mede door de aankopen van de technisch directeur is SC Heerenveen op dit moment de verrassende koploper van de Eredivisie.

"We zijn geduldig gebleven. Ik zie ons nog zo staan bij het oefenduel tegen FC Utrecht. Maar uiteindelijk hebben we het goed opgevangen. De eerste signalen zijn prima. Daar zijn we hartstikke blij mee", zo begint Hamstra bij FOX Sports.

Pawel Bochniewicz werd eerder deze transfermarkt binnengehaald. "Pawel hebben we al gezien bij een trip naar Polen. Toen zijn we hem blijven volgen. Ook na de coronastop hebben we hem nog een keer zien spelen. En uiteindelijk hebben we er met z'n allen zoveel energie erin gelegd dat het ons is gelukt."

Ook Oliver Batista Meier kwam naar voren bij de scouts van SC Heerenveen. "We hebben dit jaar in onze scouting Duitsland meer afgedekt", vervolgt Hamstra, die ook blij is met de komst van Jan Paul van Hecke. "Grote Engelse clubs halen dit soort jongens en die zoeken dan een club voor een tussenstap. Dit jaar moet hij het bij ons laten zien. Bij een club als Brighton komt hij nog niet aan spelen toe."

"Het is nog niet voorbij. Zowel ingaand als uitgaand niet. We hopen natuurlijk alle jongens te behouden", vervolgt Hamstra. "Joey ligt nog voor vier jaar vast. Simpeler kan ik het niet maken. We proberen altijd rond te kijken. Je zult andere dingen moeten verzinnen en dat gaat tot nu toe prima denk ik."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 28 Sep 2020 om 21:40
    Je vraagt je af of ze Pherai van Zwolle ook voorbij hebben zien komen. Leuke tweestrijd: talent van Bayern en een van Dortmund vlak bij elkaar. Had zelf lichte voorkeur voor oppikken NLers. Soms toch nieuwsgierig hoe dat werkt