''Daarmee is de toekomst van de club op langere termijn gewaarborgd''

3
''Daarmee is de toekomst van de club op langere termijn gewaarborgd''

Sportcomplex Skoatterwâld gaat in de komende jaren grondig worden vernieuwd. Algemeen directeur Cees Roozemond van SC Heerenveen is blij met de intentieverklaring tussen de gemeente Heerenveen, SC Heerenveen en VV Heerenveen.

"Het complex is voor ons essentieel, het is een levensader", vertelt Roozemond bij Omrop Fryslân. "Het is voor de club van dermate groot belang, kijk alleen maar naar de spelers die hier vandaan komen, de jaren die ze bij ons gespeeld hebben en de verkoop die daarmee gerealiseerd is en daarmee de toekomst van de club op langere termijn is gewaarborgd, dus het is essentieel voor het voortbestaan van de club."

Roozemond ziet dat er veel moet gebeuren. "Er moeten minimaal drie tot vier velden bij. Voor die uitbreiding heb je andere partijen nodig en het kost geld. We doen het liever wat gefaseerd, dan dat we moeten wachten op het totaalplaatje. Uiteindelijk moet alles vernieuwd, ook de tribunes en het gebouw."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 31 Aug 2020 om 21:41
    De komst van Van der Valk is een soort breekijzer dat het project openbreekt. Nu zit er druk op de ketel. En het maakt het haalbaarder.
  • 31 Aug 2020 om 21:39
    Snap dat dat van meerdere factoren afhankelijk is, maar de intentie is er al heel lang, lees jaren. Dit is nu een mooie stap / aftrap. Het zou nu alleen wel fijn zijn als het een keer concreet gemaakt gaat worden. De spreekwoordelijke woorden zijn er genoeg geweest nu ook de daden.
  • 31 Aug 2020 om 21:04
    Off topic: leuk om te zien: Hornkamp speelt uitstekende wedstrijd tegen Graafschap. Balvast, beweeglijk, goed overzicht. Raakt een keer de lat met schot en prachtige kopbal in de kruising. Prima!
Sunday 26 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›