Homepage » Bestuur & beleid » Hamstra: ''Er waren twijfels, anders verleng je het contract wel''

Hamstra: ''Er waren twijfels, anders verleng je het contract wel''

( 0 reacties)
Hamstra: ''Er waren twijfels, anders verleng je het contract wel''

Nadat hoofdtrainer Jurgen Streppel zijn selectie in de ochtend had verteld over zijn aanstaande vertrek, werd het vanmiddag officieel bekendgemaakt door de club. Technisch manager Gerry Hamstra gaf bij Omrop Fryslân tekst en uitleg over de beslissing van de Friezen.

"In een aantal dingen zaten wat twijfels en die twijfels moeten er niet zijn, want anders verleng je het contract wel. Dus in dat opzicht waren van beide kanten wel twijfels over hoe we dingen samen zouden doen", begint Hamstra, die verder inhoudelijk niet ingaat op wat die twijfels nou exact zijn.

De bestuurder is niet bang dat de prestaties nu het nieuws bekend is minder gaan worden, zoals bijvoorbeeld bij andere clubs is gebeurd. "Totaal niet. Jurgen is een professional en ik weet zeker dat hij geen stap minder gaat doen. Ik weet ook zeker dat de groep geen stap minder gaat doen."

"We hebben nog zoveel grote belangen, we willen de play-offs halen en daarin een rol spelen. Ook voor de televisiegelden is het belangrijk dat we hoog eindigen. Dus daar ben ik totaal niet bang voor", besluit Hamstra duidelijk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›