Ontslag niet ter sprake: ''Geen enkele discussie, veel vertrouwen in Streppel"

Ontslag niet ter sprake: ''Geen enkele discussie, veel vertrouwen in Streppel"

De laatste dagen wordt er veel gepraat over een eventueel ontslag voor Heerenveen-trainer Jurgen Streppel. De resultaten zijn in tegenstelling tot het begin van de competitie niet om over naar huis te schrijven. De clubleiding blijft desondanks achter haar trainer staan.

''Er is geen enkele discussie. We hebben veel vertrouwen in Jurgen Streppel", tekent sportjournalist Sander de Vries op uit de mond van technisch manager Gerry Hamstra. In de Leeuwarder Courant van dinsdag zal er verder worden ingegaan op de onrust bij de Friezen.

Lees ook:
Reacties ›


 • 5 Dec 2017 om 20:35
  • Quote van 5 Dec 2017 om 20:35
   Streppel heeft als coach van WII veel lof geoogst. En Heerenveen heeft de afgelopen anderhalf jaar eveneens veel complimenten gekregen. We hebben gewoon onnoemlijk veel pech. Onlangs nog tegen PEC. En als je vaak pech hebt, raak je vertrouwen kwijt en verlies je nog meer potjes. Wees niet meteen zo negatief allemaal. We staan nog achtste en het kan (ook met Streppel) nog een heel mooi seizoen worden.
  Beste Bauke, als jij denk dat het pech is dat we over 2017 bij de slechtste ploegen van eredivisie horen dan snap je er volgens mij niet zoveel van. Vorig seizoen de 2e competitiehelft bijna alles verloren, nu weer 6 verloren van de laatste 8 wedstrijden. Alle teams die geen pepernoot raken weten tegen ons wel ineens weer te winnen. Het is geen pech. Het is slappe hap, totaal geen mentaliteit. Zodra we achterstaan zie ik geen knokploeg. Mentaal zwak met een coach die nooit op tijd durft in te grijpen, nooit een antwoord heeft op een omzetting van de tegenstander en die zeer vaak te laat wisselt. Onder Streppel gaat het hem niet worden helaas.
 • 5 Dec 2017 om 10:22
  Als een trainer zijn ploeg niet aan het voetballen krijgt en spel slechter wordt is het over en uit met wat voor coach dan ook. Voor Koeman en De Boer wordt ook geen uitzondering gemaakt.
 • 5 Dec 2017 om 08:09
  Je mag toch hopen dat dit niet waar is. Als dat zo is mag Hamstra zelf ook vertrekken. Hoe kan je een trainer die in 2 jaar tijd menig negatief record verbreekt laten zitten? Sorry maar of Streppel er voor de winterstop uit, of beide wegwezen na de winterstop!
 • 5 Dec 2017 om 08:04
  Wat anders kan je nu zeggen als baas van Streppel? Ze zullen hem inderdaad niet per direct ontslaan. Vraag is ook of dat nu heel verstandig is. Maar na dit seizoen verwacht ik wel een ander voor de groep.
 • 5 Dec 2017 om 07:20
  Bij deze is Hamstra dus ook totaal niet serieus meer te nemen. Vertrouwen hebben in een coach die van de 37 laatste wedstrijden er 22 verliest. Dat is lachwekkend. Er is dus nul ambitie bij de clubleiding. Meedoen is belangrijker dan winnen. Je had na zondag actie verwacht. Maar nee. Onze falende coach mag lekker blijven zitten. Geen enkel clubgevoel heeft Hamstra dus.. Zitten er voor de poen.
 • 5 Dec 2017 om 06:35
  Vrij lastig. Streppel heeft zijn eigen baas aangesteld, namelijk Hamstra. Daarna heeft Hamstra zijn eigen baas aangesteld, namelijk Hans Westerhof (rvc). Hoop dat ze voor de club gaan kiezen, en niet voor hun vriendjes. Alhoewel, het was vrij normaal geweest dat je de laatste 2 wedstrijden had gewonnen, waardoor we 5e zouden staan. Dan was de kritiek een stuk minder geweest. Als als telt niet. Ik zou dus kiezen om Streppel weg te doen, Johnny Jansen tot de winterstop voor de groep.
 • 5 Dec 2017 om 06:28
  Het wordt weer een lang / saai seizoen ,met hangen en wurgen een twaalfde plaats pakken.Volgend seizoen weer 500 toeschouwers minder en er zullen best wel een paar terleurgestelde sponsors afhaken .Zo gaat het door :wees verstandig en investeer eens in een goede trainer die de spelers wel langer dan 7/8 wedstrijden gemotiveerd krijgt anders zitten wij over een paar jaar in de Jupiler league.
 • 5 Dec 2017 om 00:43
  Streppel heeft als coach van WII veel lof geoogst. En Heerenveen heeft de afgelopen anderhalf jaar eveneens veel complimenten gekregen. We hebben gewoon onnoemlijk veel pech. Onlangs nog tegen PEC. En als je vaak pech hebt, raak je vertrouwen kwijt en verlies je nog meer potjes. Wees niet meteen zo negatief allemaal. We staan nog achtste en het kan (ook met Streppel) nog een heel mooi seizoen worden.
 • 4 Dec 2017 om 23:24
  Volgens mij is Hamstra op voorspraak van Streppel gekomen bij Heerenveen,dus vrienden voor het leven,en laten elkaar niet vallen,Streppel heeft zich helemaal ingedekt.
 • 4 Dec 2017 om 22:58
  Zolang Streppel er nog zit, kunnen ze ook niets anders zeggen dat ze het volledige vertrouwen in hem hebben. Dit kan niet zo langer doorgaan, zoveel is inmiddels wel duidelijk. Of je nou van VVV wint of niet.
 • 4 Dec 2017 om 22:57
  Ik hoop dat Streppel blijft, maar op dit forum sta ik hier volgens mij alleen in. Kennelijk is een achtste plek op de ranglijst heel erg slecht voor Heerenveen. Maar als-ie weg moet, wie is dan een ree?le opvolger?
 • 4 Dec 2017 om 22:42
  Bij de meeste clubs een teken dat de trainer binnen twee weken weg moet, ben alleen bang dat ze het bij ons clubje echt menen en Streppel mag blijven.