Nieuw Noord-oproep gesteund: "Mogen ze wel gehoor aan geven"

Sfeer bij de supporters van SC Heerenveen op Nieuw Noord
Sfeer bij de supporters van SC Heerenveen op Nieuw Noord Foto: © Pro Shots

Jan Vlap hoopt dat SC Heerenveen het seizoen nog enigszins positief kan afsluiten. Zondag wacht de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Vitesse. 

SC Heerenveen kan in theorie nog de play-offs halen, maar die kans is ongekend klein. Ook Vlap gelooft daar geen seconde meer in. "Gewoon het seizoen uitvoetballen, er een leuke wedstrijd tegen Vitesse van maken en zorgen dat je het publiek gaat vermaken zodat je nog een goed gevoel krijgt naar het einde van het seizoen", stelt hij in Omroep Abe van de Leeuwarder Courant. "De laatste wedstrijd blijft altijd hangen bij mensen."

Nieuw Noord deed al een oproep om zondag allemaal in het thuisshirt of in het blauw naar het Abe Lenstra te komen. "Als ik zie hoe zij zich het hele jaar hebben gedragen en op een positieve manier constant aanwezig waren, want het was altijd vol in de uitvakken. Ik vind dat mensen er wel gehoor aan mogen geven, want zij hebben er veel voor over gehad", meent Vlap lyrisch over de supportersvereniging. "Ik zou het fantastisch vinden. Het is een kleine moeite en een mooi gebaar."

Lees meer:
0 reacties