Nieuw Noord doet oproep: "Kom in het thuisshirt of in het blauw!"

Fans van SC Heerenveen op Nieuw Noord
Fans van SC Heerenveen op Nieuw Noord Foto: © BSR Agency

SC Heerenveen neemt het aanstaande zondag op tegen Vitesse. Het is voor de Friezen de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Om deze op een mooie manier af te sluiten, heeft Nieuw Noord een oproep gedaan aan alle fans die dit weekend naar het Abe Lenstra Stadion komen.

"Aanstaande zondag speelt onze trots haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen", begint de Supportersvereniging op haar website. "Een seizoen dat sportief zeker niet naar wens is verlopen. Ondanks de magere resultaten was de sfeer op de tribunes, zowel uit als thuis, altijd goed. De wedstrijd van zondag gaat sportief gezien nergens meer over, toch hopen wij op een mooie voetbal middag."

"Wij roepen dan ook iedereen op om zondag in ons mooie thuisshirt of in het blauw te komen, om zo het seizoen waardig af te sluiten! Op deze manier kleuren wij ons stadion nog één keer blauw-wit en laten we ons thuis voor de laatste keer dit seizoen van onze beste en mooiste kant zien. Samen zijn wij sc Heerenveen!", aldus Nieuw Noord.

SC Heerenveen komt nog met verdere informatie over het thuisduel tegen Vitesse. "De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 13.00 uur, open. Nieuw Noord roept alle supporters op om in het thuisshirt of in het blauw te komen. Doe je mee?" 

"Het stadion is goedgevuld en in combinatie met ernstige verkeershinder door wegafsluitingen, adviseren we iedereen om ruim op tijd naar het Abe Lenstra stadion te komen. Plan je reis zorgvuldig", aldus SC Heerenveen op haar clubsite.

Lees meer:
0 reacties