Nieuw 'Bikel-scenario' dreigt: ''Het is nog altijd niet rond, het duurt lang''

SC Heerenveen zag in de zomer met Janio Bikel een talentvolle speler transfervrij de deur uit te lopen en datzelfde scenario dreigt nu ook met Tarik Kada. De 19-jarige vleugelaanvaller tekende in 2013 een contract voor drie seizoenen, waardoor hij na dit seizoen kan gaan en staan waar hij wil.

“Nog voordat ik debuteerde in het eerste team voeren we al gesprekken met de club. Maar het is nog altijd niet rond", vertelt de hoofdrolspeler in gesprek met TjerkstraMedia over een mogelijke contractverlenging. "Het duurt lang. Mijn zaakwaarnemer handelt het verder af", aldus Kada.

"Ik houd me er niet mee bezig, want daar voel ik me prettiger bij. De club heeft veel vertrouwen in mij, want dat voel ik, en daarom moeten alle partijen er voor zorgen dat we er uit komen", vervolgt het talent, die in de toekomst net zo belangrijk voor SC Heerenveen wil worden als Sam Larsson. 

“Sam is heel belangrijk voor ons in aanvallend opzicht”, beseft hij. “Ik wil net als hem de stempel drukken op een wedstrijd zoals hij dat vaak doet. Er gaat zoveel dreiging van hem uit. Hij speelt zijn wedstrijden zo vrij als een vogel. Dat wil ik ook voelen", besluit Kada ambitieus. 

Lees meer: