Nicolaescu terug in Nederland: "Hopen op een wedstrijd of negen"

Ion Nicolaescu
Ion Nicolaescu Foto: © Pro Shots

Ion Nicolaescu is weer in Nederland. De spits van Heerenveen heeft een blessure aan zijn buikspier opgelopen en was bezig met revalideren in Madrid. Deze revalidatie is afgerond, maar voorlopig is hij nog niet in staat om te spelen.

Hoofdtrainer Kees van Wonderen is blij dat zijn spits terug is, al kan nog geen beroep doen op zijn diensten. "Het gaat beter. Hij is nog niet fit, maar hij heeft een stap gemaakt. We hopen dat-ie met een aantal weken weer bij de groep kan aansluiten."En concreter: "Ik hoop dat-ie nog een wedstrijd of negen inzetbaar is", aldus de hoofdtrainer in gesprek met Omrop Fryslân.

De spits kreeg kritiek voor het revalideren in Madrid van Riemer van der Velde die stelde dat er genoeg specialisten zijn in Nederland. Van Wonderen reageert op de uitspraken van de erevoorzitter. "Hij wilde zich laten opereren, maar de specialisten zeiden dat het overbelasting is. Dat moet je niet opereren. Uiteindelijk vroeg-ie om een therapeut die bij Madrid zit en dat heeft hem geholpen.""Je wilt zo'n stap het liefst niet nemen, maar soms kan het helpen. Zoals nu."

Lees meer:
0 reacties