NEC vraagt hoofdprijs voor Alireza: ''Blijft een moeilijk verhaal''

SC Heerenveen hoopt deze week nog altijd Alireza Jahanbakhsh los te kunnen weken bij NEC. De club uit Nijmegen is echter niet van plan om één van haar sterkhouders voor een appel en een ei te laten gaan.

"Heerenveen is inderdaad bij ons teruggekomen", bevestigt algemeen directeur Bart van Ingen van NEC in gesprek met Omroep Gelderland. "Wij laten hem niet zomaar gaan. Alleen voor de hoofdprijs mag hij weg. Wij staan niet onder druk om hem te verkopen. De transferperiode duurt nog zes dagen, er kan nog van alles gebeuren. Maar wij zijn overal op voorbereid", stelt hij.

"Als club begrijpen wij dat Ali wordt gezien als een exponent van een kampioensploeg", vervolgt Van Ingen. "Daarom hebben we de lat ook hoog gelegd, zodat indien het juiste bod wordt gedaan, we ook een goede herinvestering kunnen doen." Hans Vonk, technisch directeur van de Friezen, bevestigt dat het een lastig karwei wordt om Alireza binnen te halen. "Het blijft een moeilijk verhaal", laat hij weten tegenover de Leeuwarder Courant.

Heerenveen heeft met NEC gesproken over een overname van aanvaller Jahanbakhsh. 'Blijft een moeilijk verhaal", stelt techn. manager Vonk.

— Sportredactie LC (@LC_Sport) August 26, 2014

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand