NEC in gesprek met adviesbureau Johan Hansma

Het gedegradeerde NEC overweegt een samenwerking aan te gaan met het nieuwe bedrijf van Johan Hansma, Futuralis Football Company. Het investerings- en adviesbureau van de voormalig technisch directeur van SC Heerenveen moet het technische beleid bij de Nijmeegse club gaan vormgeven, zo meldt De Gelderlander. Sinds het afdalen van de Nijmegenaren is die post onbezet.

Samen met hoofdscout Henk Grim van NEC zal er een vrijwel nieuwe selectie samengesteld moeten worden. Vanuit de Nijmeegse club wil directeur Bart van Ingen daarover geen bevestiging geven. Directeur Roderik van Kerkhof van Futuralis verklaart desgevraagd dat er sprake is van "een oriëntatie".

Naast het zekere afscheid van doelman Dennis Gentenaar (gestopt), Marnick Vermijl (gehuurd van Manchester United), Danzell Gravenberch (Ajax), Ryan Koolwijk en Geoffrey Castillion (beiden transfervrij) verwacht NEC een uitloop van de buitenlandse spelers.

De Denen Sören Rieks, Kevin Conboy en Lasse Nielsen zijn al bezig met nieuwe clubs. Datzelfde geldt voor spits Michael Higdon en Jakob Jantscher. Alireza Jahanbakhsh, Tobias Haitz, Christoph Hemlein, Seydina Diarra, Samuel Stefanik en Victor Pálsson oriënteren zich op de markt.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand