Nathan Tjoe-A-On ambitieus: "Overtuigd dat ik daar kan slagen"

Nathan Tjoe-A-On
Nathan Tjoe-A-On Foto: © Pro Shots

Nathan Tjoe-A-On kwam de voorbije winter op huurbasis over naar SC Heerenveen. De vleugelverdediger staat nog altijd onder contract bij Swansea City en hij is nog altijd overtuigd te kunnen slagen in het Verenigd Koninkrijk. Debuteren voor die club deed hij echter nog niet.

Het is voor Tjoe-A-On daarnaast de eerste keer dat hij op zichzelf woont. "Ik vind het niet erg om alleen te zijn, maar als het sportief niet meezit, is dat niet altijd makkelijk", vertelt Tjoe-A-On in het magazine FeanFan. "Aan de andere kant dacht ik bij mezelf: je hebt hiervoor gekozen, dus niet aanstellen. Je weet waarvoor je het doet. Ik heb nog steeds het vertrouwen dat ik daar kan slagen."

In januari 2024 voegde de voetballer zich bij SC Heerenveen en in Friesland paste de vleugelverdediger zich makkelijk aan. Mede door de kaartspelletjes die gespeeld worden. "In het buitenland heb ik de PlayStation weer een beetje uitgevonden, want je bent daar toch meer alleen dan in Rotterdam. Hier op de club gaan we na de training vaak nog even kaarten met zijn allen", aldus Tjoe-A-On.

Lees meer:
0 reacties