Narsingh vormde duo met Assaidi: "Hadden er meer van moeten genieten"

Luciano Narsingh en Oussama Assaidi
Luciano Narsingh en Oussama Assaidi Foto: © Orange Pictures

Luciano Narsingh speelde van 2006 tot en met 2012 bij SC Heerenveen, eerst in de jeugdopleiding en daarna in het eerste elftal. De 33-jarige aanvaller voetbalt tegenwoordig op Cyprus, maar denkt nog vaak terug aan zijn tijd in het Abe Lenstra Stadion.

"Ik denk er heel vaak aan terug", zegt Narsingh tegen SC Heerenveen TV. "Ik heb het er vaak samen over met Oussama Assaidi. We waren nog heel jong, maar als je nu terugkijkt was het toch één van de mooiste momenten. We hadden er meer van moeten genieten, zeggen we nu achteraf. Het gaat zo snel, je zit in een flow. Je leeft elke week naar een wedstrijd toe."

De aanvaller vervolgt: "We hadden toen een hele goede ploeg en goede statistieken. We hebben zelfs Europees voetbal gehaald. Daar hadden we meer van moeten genieten. Wij waren meer bezig met elke wedstrijd presteren. We hadden af en toe ook van de dingen om ons heen moeten genieten... het stadion en de mensen om je heen."

Waar hebben Assaidi en Narsingh het over, als ze praten over Heerenveen? "We hebben het vaak over SC Heerenveen. We hebben beide nooit meer zo'n connectie met iemand gehad in het veld, zoals wij dat toen hadden."

"We hebben het vaak over de liefde voor SC Heerenveen en de supporters. Het voelde gewoon echt als thuis. Hoe hoger je komt in het voetbal, hoe zakelijker het wordt. Je voelt minder warmte voor dat soort clubs", aldus Narsingh.

Lees meer:
0 reacties