Narsingh over bizar uitduel bij FC Twente: "Dat blijft altijd bij me"

SC Heerenveen neemt het zaterdag in een uitwedstrijd op tegen FC Twente. Elf jaar geleden wonnen de Friezen met 3-4 in Enschede, na een vroege 2-0 achterstand. Oud-aanvaller Luciano Narsingh scoorde tijdens dat bizarre duel, waardoor SC Heerenveen zich ook plaatste voor Europees voetbal.

"Ik weet nog dat ik een steekbal kreeg, ik nam de bal mee en schoot hem in de verre hoek", zegt Narsingh tegen SC Heerenveen TV. De aanvaller scoorde de 2-3. "Ik kan me nog herinneren dat ik bijna viel. Ik weet wel dat we ons toen veilig hebben gespeeld en dat we Europees voetbal zouden gaan halen. Dat blijft natuurlijk altijd bij me."

Narsingh volgt de verrichtingen van de Friese club nog op de voet. "Als ik zelf geen wedstrijd heb, dan kijk ik live. Ik volg SC Heerenveen nog zeker op de voet. Ik let dan natuurlijk vooral op de buitenspelers. Osame Sahraoui heeft er al een aantal goals inliggen, Ché Nunnely ken ik zelf ook persoonlijk."

"Ik probeer wel alles te volgen en ik zie dat er leuke talenten tussen zitten. SC Heerenveen zit in mijn hart, en ik heb er alles aan te danken. Ik heb me daar mogen ontwikkelen en ze hebben me gevormd tot de voetballer die ik nu ben. Ik kan alleen maar positief zijn over SC Heerenveen", aldus Narsingh.

Lees meer:
0 reacties