'Naast SC Heerenveen wil nog een club uit Eredivisie Van Persie'

Robin van Persie
Robin van Persie Foto: © BSR Agency

Robin van Persie wordt al steeds meer in verband gebracht met SC Heerenveen. Hij zou de ideale kandidaat zijn om Kees van Wonderen op te volgen die aan zijn laatste wedstrijden bezig is als hoofdtrainer van SC Heerenveen.

Mikos Gouka heeft bij FC Rijnmond wel het een en ander te melden over de gang van zaken. "Het traject van assistent-trainer valt dus af. Dan kan hij Onder-21 gaan doen bij Feyenoord en dat is eigenlijk vergelijkbaar met wat hij nu doet. Voor hem is het denk ik goed is als hij naar een andere omgeving gaat, maar er is natuurlijk geen twijfel dat Van Persie een grote persoonlijkheid is die op handen gedragen wordt op Varkenoord."

Gouka vervolgt: “Voor hem is het dus goed als hij in een andere omgeving komt waar hij met andere dingen te maken krijgt, waar zijn trainerscarrière eigenlijk alleen maar mee omhoog gaan. Ook is er nog een Eredivisieclub met interesse. Ik weet niet welke club, maar er zijn twee clubs die een gesprek met hem zijn aangegaan. Heerenveen heeft eerst met Steijn en Kruys gesproken, maar het gesprek met Van Persie was zo goed bevallen. Als hij ‘ja’ zegt, is het volgens mij bingo voor hem. Maar Van Persie is natuurlijk een jongen die goed weet wat hij wil, dus hij zal de afweging gaan maken", aldus de clubwatcher.

Lees meer:
0 reacties