Mous lachend: "Veel bier over me heen gekregen, dat is ook mooi"

Xavier Mous tegen NAC Breda
Xavier Mous tegen NAC Breda Foto: © Pro Shots

Xavier Mous wist dinsdagavond met SC Heerenveen met 1-2 af te rekenen met NAC Breda. De doelman gaf na afloop van de wedstrijd toe dat de tegenstand van de Brabanders tegen viel.

"Het kan hier spoken, maar nee, dat deed het niet", vertelt Mous voor de camera van ESPN. "De sfeer was geweldig, dat publiek ging er echt achter staan. Het blijft bekervoetbal en het gaat om één wedstrijd, dus dat blijft altijd spannend. Uiteindelijk trek je hem nog redelijk solide over de streep, maar de marge was wel klein. Dus moet je scherp blijven met z'n allen."

Mous geeft aan dat de Friese ploeg Sydney van Hooijdonk meermaals heeft aangesproken op een wedstrijd tegen zijn oude club. "Niet alleen deze week hebben we Van Hooijdonk gek gemaakt", gaat de doelman lachend verder. "Al voor de loting zeiden we al van: 'NAC-uit, zou toch wel mooi zijn'. Hartstikke gek gemaakt, maar volgens mij daar thuis ook. Dat zal nu niet minder worden. Prachtig dat hij twee doelpunten maakt. Dus het zal wel gaan knetteren daar thuis."

"Vandaag viel het qua drukte wel mee. Wel op het einde, met die ballen die ze er in brengen. Maar vooral in de coaching en in het zorgen dat iedereen scherp blijft. Afgelopen weekend was drukker. Dat ik stink? Dat is bier van de supporters. Ik heb behoorlijk wat bier over me heen gehad, maar dat is ook mooi. Dat hoort erbij. Ik kan daar wel om lachen", besluit de doelman met een lach.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
zo
5/11
Ajax
16:45
SC Heerenveen
za
11/11
Vitesse
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 Heracles Almelo 6 -2 8
10 NEC 6 0 7
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
Bekijk de hele stand