Michael Breij: "Op de Friese derby na, was dit de mooiste wedstrijd"

Michael Breij baalt
Michael Breij baalt Foto: © BSR Agency

Michael Breij wist dinsdagavond niet te stunten met SC Cambuur. De ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie verloor in de halve finale van de KNVB Beker, maar desondanks heeft Breij genoten van het duel. De Friese derby staat echter toch nog wel een plekje hoger.

"Uiteindelijk hebben we de finale niet gehaald, maar met alles erbij mogen we trots zijn", begint Breij bij de NOS. "Het was een top eerste helft en we kwamen 1-0 voor, maar in de tweede helft voelde je wel dat de goal voor NEC ging vallen. We kregen er geen druk meer op. Dan sleep je er nog een verlenging uit, maar goed. Alsnog de complimenten naar ons team."

"We voelden het niet per se wegglippen, maar we kregen er gewoon geen druk meer op", gaat de speler van SC Cambuur verder. "Zij kregen op een gegeven moment iets van vijf corners achter elkaar en dan voel je je wel vrij machteloos. De druk naar voren lukte gewoon niet meer."

De voetballer genoot van de ambiance in het Leeuwardense stadion. "De sfeer in het stadion was geweldig. Ik had ook het idee dat om de vijf minuten weer nieuw vuurwerk de lucht in werd geknald. Het was één groot gekkenhuis. Het was genieten. Voor ons, voor de fans. Misschien, op de Friese derby na, wel de mooiste wedstrijd die ik hier ooit heb gespeeld", aldus Breij.

Lees meer:
0 reacties