Marzo nieuwe collega Slagveer: ''Onze samenwerking verliep voortreffelijk''

Na vier jaar bij SC Heerenveen te hebben gespeeld maakt Stefano Marzo vandaag de overstap naar het Belgische KSC Lokeren. Voor de 26-jarige rechtsback is het nu een mooie tijd om terug te keren naar zijn thuisland. "Ik ben ontzettend blij opnieuw in België te zijn", vertelt hij op de clubsite van Lokeren.

"Met uitzondering van mijn korte passage bij Beerschot, waar toen toch wel wat problemen waren, speelde ik eigenlijk nog nooit in mijn land van herkomst", verklaart Marzo zijn keuze. "Ik weet dat Willy Reynders en Sporting Lokeren me al een tijdje volgden. Bovendien had ik ook een bijzonder goed gevoel bij de technische staf."

"Voor mij is het een logische keuze om mee in het nieuwe ambitieuze verhaal van deze club te stappen. Lokeren wil zo hoog mogelijk mikken en er alles aan doen om beter te doen dan de twee voorbije seizoenen. De transfers bewijzen die ambitie alleen maar", vervolgt Marzo, die daarmee ook doelt op de eerdere transfer van Luciano Slagveer.

"Voor mij persoonlijk is het zeker een troef dat ik Luciano kan terugvinden. Onze samenwerking bij Heerenveen verliep voortreffelijk en het zal de integratie van ons beiden alleen maar vergemakkelijken", besluit Marzo positief.

Foto: KSC Lokeren

Lees meer: