Marzo en Slagveer openen seizoen Lokeren met zware thuisnederlaag

Stefano Marzo en Luciano Slagveer hadden zich ongetwijfeld meer voorgesteld bij hun eerste competitiewedstrijd voor Sporting Lokeren. Afgelopen weekend was Club Brugge in het eigen Daknam Stadion met maar liefst 0-4 te sterk voor de geel-zwarten.

Eigenlijk zat Lokeren - waar Marzo in de basis startte en Slagveer tien minuten voor tijd inviel - geen enkel moment in de wedstrijd. De eerste tegentreffer lag al na vijf minuten in het net en na een half uur spelen stond het al 0-3. Een knullige eigen goal in de tweede helft bepaalde de eindstand op 0-4.

Komende zaterdag kunnen Marzo en Slagveer revanche nemen. Dan is KV Kortrijk van trainer Yannis Anastasiou (ex-Roda JC) de tegenstander. Zij verloren in het openingsweekend eveneens, met 1-0 van Charleroi.