Martin Ødegaard kritisch ondanks zege op PSV: "Dat ging niet goed"

Martin Ødegaard viert zijn treffer tegen PSV
Martin Ødegaard viert zijn treffer tegen PSV Foto: © Pro Shots

Oud-speler van SC Heerenveen Martin Ødegaard won met zijn Arsenal vrij eenvoudig van PSV. In Londen werd het 4-0 voor de Engelse grootmacht. Ødegaard liet zich na afloop kritisch uit over het vertoonde spel, zo meldt Voetbal International.

Ødegaard zelf maakte de 4-0 nadat hij in de 70e minuut een vrije schietkans kreeg net buiten de 16 meter. "Ik denk dat er ook veel dingen waren die we beter hadden kunnen doen', vertelde de Noor na de wedstrijd. "Zonder bal hebben we ze te veel ruimte gegeven en ze te veel kansen geboden om te counteren. Vooral in de eerste helft ging dat niet goed."

Ondanks dat waren er ook positieve woorden. "Maar vooral aan de bal speelden we heel goed voetbal en maakten we een aantal geweldige doelpunten. We waren heel goed aan de wedstrijd begonnen en hebben vanaf het eerste moment laten zien dat we heel gemotiveerd zijn om weer aan dit toernooi mee te mogen doen. En de sfeer was onwerkelijk. Dit zijn de dagen waar je als klein kind van droomt, dus ik heb er enorm van genoten", zo besluit hij.

Lees meer:
0 reacties