Marten de Roon haalt gram op social media en sneert naar Mourinho

Feyenoord verloor onlangs op zure wijze in de slotfase van AS Roma waardoor het werd uitgeschakeld in de Europa League. Bij de persconferentie na afloop overhandigde AS Roma-coach José Mourinho aan de NOS-verslaggever tot hilariteit van de aanwezigen een sleutelhanger van de Conference League.

Maandagavond verloor AS Roma van Atalanta, waar voormalig SC Heerenveen-speler Marten de Roon in dienst is. Roma eindigde het duel met negen man en leek flink last te hebben van de slijtageslag van afgelopen week in de Europa League.

When your roots are in Rotterdam and you beat AS Roma. pic.twitter.com/gHVb6CTZjV — Marten de Roon (@Dirono) April 24, 2023

De opmerkelijke actie van Mourinho tijdens de persconferentie was ook Marten de Roon niet ontgaan, die op Twitter een sneer uitdeelde naar de Portugees. "Als je roots in Rotterdam liggen en je AS Roma verslaat", plaatste hij met daarbij een sleutelhanger van de beker om zijn vinger. De Roon speelde van 2000 van 2006 in de jeugd van Feyenoord, de periode waarin de Rotterdamse club de UEFA Cup wist te winnen.

Lees meer: