"Mag ik even pleiten voor een standbeeld van Hamstra bij Ajax?"

Gerry Hamstra
Gerry Hamstra Foto: © Pro Shots

Antony wordt momenteel door verscheidene vrouwen beschuldigd van onzedelijke handelingen. Zowel bij Manchester United als bij het Braziliaans elftal hoeft Antony voorlopig niet op minuten te rekenen.

Tijdens Kick-off van De Telegraaf wordt de situatie van de oud-Ajacied besproken. "Het tijdperk-Antony bij Manchester United is voorbij", stelt presentator Pim Sedee. Valentijn Driessen en Mike Verweij stemmen in. "Eens", reageren ze.

"Mag ik even twintig seconden pleiten voor een standbeeld van Gerry Hamstra bij Ajax?", zegt Verweij. "Hij heeft hem net op tijd voor honderd miljoen euro verkocht". Driessen: "Het is natuurlijk volledig terecht wat er is gebeurd. Ik begrijp Manchester United dat ze, zeker na die affaire met Mason Greenwood, hebben ingegrepen."

Zelfs als Antony wordt vrijgesproken lijkt zijn carrière in Engelnad voorbij. "Dat is bij Greenwood ook het geval. Ik denk dat hij een heel groot probleem heeft en United daar zero tolerance in is. Dan wordt je gewoon weer opgepakt door club die daar minder moeite mee heeft, bijvoorbeeld een Celta de Vigo of Getafe. Dan kun je weer door".

Lees meer:
0 reacties