Luuk Brouwers openhartig over onzekerheid: "Kan ik het nog wel?"

Luuk Brouwers
Luuk Brouwers Foto: © Pro Shots

Luuk Brouwers heeft een groot interview gegeven aan het Brabants Dagblad. Daarin ging hij onder andere in op zijn onzekerheid.

Brouwers presenteert zich goed bij SC Heerenveen dit seizoen. Toch was zijn vertrouwen vorig jaar geschonden: "Het is makkelijk om nu te zeggen dat ik wel even had verwacht dat ik mijn oude niveau zou aantikken, maar ik had zelf wel twijfels: kan ik het nog wel? Of was het gewoon een jaar van geluk bij Go Ahead? Ik ben daarom heel blij dat het er nu wel uitkomt, dat ik weer met plezier op het veld sta, goed in mijn vel zit en weer de oude ben."

Dat de voetballer nu zelfverzekerder is dan eerst heeft ook te maken met de hernieuwde samenwerking tussen hem en trainer Kees van Wonderen. Hij is dan ook blij dat zijn huidige trainer aandrong op zijn komst. "Daar ben ik hem natuurlijk heel dankbaar voor. Ik voel me onder hem gewoon heel comfortabel op het veld. Hij zorgt ervoor dat ik heel veel vertrouwen heb. Hoe hij dat doet? Dat durf ik eigenlijk niet te zeggen. Hij stopt niet dagelijks veren in mijn reet, zo is hij helemaal niet als trainer. Dit klikt gewoon."

Lees meer:
0 reacties