Lumu in gesprek met FC Dordrecht en vergooit kansen bij RKC Waalwijk

Jeroen Lumu heeft zich ook bij RKC Waalwijk onmogelijk gemaakt. Nog voordat de vleugelaanvaller op het trainingsveld is verschenen, is de club uit de Jupiler League klaar met de oud-speler van SC Heerenveen.

Lumu heeft al vier keer een afspraak met de clubleiding van RKC Waalwijk afgezegd, meldt het Brabants Dagblad. Tweemaal had de aanvaller een goede reden, hij was namelijk op proef bij Derby County en moest zijn contractontbinding bij SC Heerenveen rondmaken.

Vanmorgen werd Lumu om 08.30 uur bij RKC Waalwijk verwacht, maar de vleugelaanvaller stuurde een sms'je dat hij verhinderd was. De afspraak werd verzet naar 13.00 uur, maar Lumu kwam niet opdagen. De oud-Heerenvener is naar eigen zeggen in gesprek met betere clubs dan RKC Waalwijk. "Als dat niks wordt, geef ik RKC een belletje om te vragen of ze nog een gesprek met mij willen", aldus Lumu. Eerder werd het contract van Lumu bij SC Heerenveen ontbonden, omdat hem een onprofessionele houding werd verweten.

Lumu sprak dinsdagmiddag met Marco Bogers van FC Dordrecht. "Als hij verteld had dat er andere interesse was, dan hebben we daar alle begrip voor", reageert directeur Remco Oversier van RKC Waalwijk. "Ik kan me voorstellen dat RKC in de huidige situatie niet boven aan zijn lijstje staat. Wees dan eerlijk. Lumu moet nu wel met een erg goed verhaal komen wil hij hier nog een kans krijgen. RKC is geen filantropische instelling."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand