Lukkien: ''Hij is tegen SC Heerenveen vol geraakt door Schöne''

FC Emmen neemt het donderdagavond in de halve finale van de play-offs om promotie/degradatie op tegen NAC Breda, maar trainer Dick Lukkien durft nog niet te zeggen of hij een beroep kan doen op Jari Vlak.

De middenvelder - die zondag niet in actie kwam - stond woensdag wel weer op het trainingsveld. "Het zag er goed uit, maar ik houd wel een flinke slag om de arm. Er kan nog een reactie komen", legt de oefenmeester uit op de website van Voetbal International. "Hij is tegen SC Heerenveen vol geraakt door Lasse Schöne, hoewel dat zijn intentie niet was", blikt Lukkien terug.

"Maar er is wel flink wat schade ontstaan, een blessure waar normaliter meer hersteltijd voor staat", vervolgt de coach, die een lastige avond verwacht tegen NAC Breda. "Ik vind het een heel degelijke ploeg, zeker de afgelopen periode. Bovendien hebben ze veel ervaring, met spelers die ook op het hoogste niveau het klappen van de zweep kennen. We zijn nergens bang voor, maar dus zeker op onze hoede."

FC Emmen wacht donderdag de eerste horde in de play-offs als NAC Breda op bezoek komt. Trainer Dick Lukkien blikt vooruit. https://t.co/uNXDgggpSP

— Voetbal International (@VI_nl) May 19, 2021

Lees meer: