Londen voor voetbalfanaten: dit mag je niet missen!

Martin Ødegaard viert zijn treffer tegen PSV
Martin Ødegaard viert zijn treffer tegen PSV Foto: © Pro Shots

Ben je druk in de weer met het plannen van een trip naar Londen voor jou en andere voetbalfanaten? Bijvoorbeeld je voetbalteam, met vriendinnen of met de hele familie? Tijdens het plannen van de reis zijn er een aantal dingen die je zeker niet mag missen. En om je tijd in Londen onvergetelijk te maken, is het zeker aan te raden om ruim op tijd te beginnen met het plannen van de reis. Zo weet je namelijk zeker dat je net even wat makkelijker aan die felbegeerde tickets voor je favoriete wedstrijd kunt komen. Waar je allemaal rekening mee kunt houden, lees je in dit blog. Laat het plannen van die ene waanzinnige reis dus maar snel beginnen!

Probeer op tijd de beste tickets voor de leukste wedstrijden te scoren

Om je tijd in Londen onvergetelijk te maken, is het wel zo belangrijk dat je een waanzinnige wedstrijd bij kunt wonen. Check daarom altijd op tijd wanneer de competitie waar je voorkeur het meeste naar uit gaat, plaatsvindt in de stad. Maar doe ook alvast het nodige onderzoek naar welke teams je graag tegen elkaar ziet spelen. Kies bijvoorbeeld voor Arsenal FC tickets en ga voor een van de meest legendarische klassiekers op het veld. Weet je op dit moment al erg goed welke wedstrijd je het liefste in het echt wilt zien? Dat maakt het zoeken van de tickets in de juiste week meteen weer wat makkelijker.

Combineer een bezoek aan een wedstrijd met een bezoek aan de bruisende Britse hoofdstad

Heb je het geluk om voor een langere tijd vrij te kunnen krijgen? En de andere voetbalfanaten uit het reisgezelschap ook? Dat is natuurlijk het beste scenario dat er is. Probeer dan meteen om een aantal dagen extra in Londen door te brengen. Want één ding is zeker: het hele jaar door is hier voor de hele groep meer dan genoeg te beleven. In welke maand breng je maar al te graag een keer een bezoek aan Londen voor je favoriete wedstrijd?

Je hebt de keuze uit verschillende spannende competities

Iedere competitie in Engeland, ook wel de League genoemd, is keer op keer weer reuze spannend om naar te kijken. En daarom is het ook meer dan normaal dat je maar al te graag zoveel mogelijk wedstrijden een keer mee wilt hebben gemaakt in je leven. Je hebt namelijk de keuze uit onder meer de volgende soorten Leagues:

  • Premier League
  • EFL Championship
  • EFL League One

Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor een wedstrijd die je graag in het echt bij wilt wonen?

Er zijn meer dan genoeg leuke highlights die je meteen wedstrijd van je favoriete club kunt combineren

Dat je je geen enkel moment gaat vervelen in de stad, is een zekerheid. Want een bezoek aan je favoriete wedstrijd kun je ook nog eens erg makkelijk combineren met een bruisende citytrip. Slenter door de stad en bezoek highlights zoals Buckingham Palace of de Tower Bridge. Of zoek een gezellige sport bar op. Hier kun je meteen andere wedstrijden uit de competitie volgen. Ideaal om over de wedstrijd - die je in het echt hebt gezien - even na te kunnen praten.

Ga voor gemak en doe de nodige voorbereidingen alvast online

Kun je eigenlijk niet wachten om een leuke trip met andere voetbalfanaten naar Londen te plannen? Op het moment dat de datum is geprikt, kun je eigenlijk al meteen starten met het vastleggen van de belangrijkste dingen. Het regelen van de tickets is daar een van de belangrijkste dingen van. Bekijk daarom alvast online welke wedstrijden je het liefste bij wilt wonen en ga op deze manier erg gericht op zoek. Dat maakt het kopen van de tickets meteen weer wat makkelijker en je weet zeker dat je niet zo snel achter het net gaat vissen.

Met wie woon jij het liefste een wedstrijd in het Verenigd Koninkrijk bij?

Het maken van een reis naar het Verenigd Koninkrijk voor het bijwonen van een wedstrijd, is in tal van situaties een geweldige keuze. Misschien heb je er altijd al van gedroomd om een wedstrijd bij te kunnen wonen met je vader, dochter of zoon. Je bent degene die het teamuitje voor de voetbal organiseert en dit jaar willen jullie echt een keer goed uitpakken. Of er staat een spetterend vrijgezellenfeest met vrienden op de planning. In alle gevallen gaat iedereen vast en zeker nog erg lang na kunnen praten over de wedstrijd waar je kaartjes voor weet te bemachtigen.

Lees meer:
0 reacties